Upptäck våra paketresor

Destination Tärnö erbjuder olika paketresor. Ön är ett gammalt fiskesamhälle och därför är fiske en stor del av våra erbjudanden. Boka ditt boende i form av glampingtält, stuga eller del av skärgårdshus.

Se gärna våra svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ.

Paketen ligger som en tilläggstjänst när du genomför bokningen av boendet.

Start 9 juni till 27 augusti

Glampingpaket fiske (max 2 pers.)  7 200 kr

Bo mitt i naturen i sköna sängar och helpension.

Upplev Blekinges gäddfiske med en utrustade fiskekajak.

Dag 1

Incheckningen från kl 15:00. Middag i form av grillpaket levereras till er terrass vid 17-tiden. Vi har förberett ert matpaket som ni grillar själva när det passar er och avnjuter med passande medhavd dryck.

Dag 2

Dagen börjar med att ni får en härlig frukostkorg levererad till ert tält. När ni är redo för att ge er iväg med era fiskekajaker levereras en picknik lunch som ni tar med på er turen. Fiskekajakerna finns i anslutning till bryggan där Skärgårdsbåten angör.
På kvällen när ni är tillbaka på er terrass levereras en grillkorg med lokala tillbehör och förhoppningsvis dagens fångst som ni grillar själva .

Dag 3

Frukostkorg levereras och när ni sedan är redo så är utcheckningen kl 11:00.
Pris 3 750kr/PP två nätter

  • fiskepaket blekinge

Fiskepaket weekend (max 3 pers.) 7 200 kr

Fiskepaket vecka (max 3 pers.) 15 800 kr

Fiskepaket för 3 personer. 

I upplevelsen ingår en fiskebåt med sina stora sitt/stå platser, 30-50HK. Paketet inkluderar, flytvästar, ankare, inplastat sjökort, åror och ös-kar. Vi kommer vid incheckningen gå igenom hur båten fungerar. I paketet ingår boende i stuga, ni kan uppgradera boendet till rymlig lägenhet i del av skärgårdshus. Detta görs vid bokningen av boende. Fiskepaket är en tilläggstjänst som bokas i samband med boendet under knappen boka Boende.

IN/UT-checkning sker på söndagar eller torsdagar från kl 15:00.

Andra tilläggstjänster som vi erbjuder är hyra av sängkläder och slutstäd. Om ni har egen båt som ni önskar komma och fiska med så behöver ni endast boka boende, vi står för båtplatsen.