Glamping och stuguthyrning på ön Tärnö i Blekinge skärgård

Är du ute efter semesterboenden i Blekinge skärgård har du kommit rätt! Destination Tärnö erbjuder olika semesterboenden på ön som ligger utanför Karlshamn, som är Sveriges sydligaste skärgård. Här finner du en fantastisk natur och kulturhistoria med hållbarhet i fokus.

Din bokning är bekräftad först efter erlagd betalning. Se gärna vår svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ.

glamping
Tärnö Glamping för två

Romantisk Glamping på ö i Blekinge för två personer. En upplevelse där ni bor mitt ute i naturen utan grannar med lyxig komfort. Vi har valt de bästa platserna för varje tält. Ni får grillpaket och frukostkorg levererat.

familyglamping
Tärnö Familjeglamping

Glamping är ett lyxigare sätt att tälta med komfort. Här kan ni flyga drake på ängen utanför ert tält, spela kubb och bada. Lägg ifrån er mobilerna och njut av att vara ett med naturen, lyssna på havets bris och fågelkvitter.

4-bädds Stuga med terrass

Semestra på idyllisk Saltkråkan ö i Blekinge. Våra moderna compact-living stugor har alla egen terrass och havsutsikt. Egen dusch och toalett i nära anslutning. Vakna till havets brus och fåglarnas kvitter när ni öppnar dörren.

6-bädds Lägenhet

Två lägenheter i anrikt hus från 1909 som betjänades som Lärarbostad fram till 1953. Bo i en unik skärgårdsidyll, upplev Blekinge skärgård från bästa läget. Njut av kvällen från er glasveranda. En av lägenheterna är hundvänlig.