FAQ / Vanliga frågor

Här samlar vi svar på de vanligaste frågorna.
Funderar du över något annat? Kontakta malin@tarno.eu.

Detta görs här på hemsidan och ska betalas snarast för att vara giltig. Betalning sker via Swish eller BG, ange ert bokningsdatum och namn.

Avbokningar mer än sju (7) dagar före det bokade datumet återbetalas totalt. Avbokningar mindre än sju (7) dagar före det bokade datumet debiteras 50% av den totala kostnaden. Självklart vill vi hjälpa er att planera om ert besök utan kostnad utan att behöva avboka, men avbokningar mindre än 24 timmar före ankomst återbetalas inte om ni inte har avbeställningsskydd (200kr).

–  Endast till Glampingtälten ingår nedan paket.

– Matpaket. Det levereras ett matpaket där ni får välja kött, fisk eller vegetariskt alternativ. Detta sker vid 19-tiden om ingen annan tid är överenskommen. Vi kontaktar er veckan innan för att stämma av med allergier och val av matpaket. Det kommer finnas en  gasolgrill så ni kan tillaga ert matpaket själva.
– Frukostkorgen levereras till er vid 9-tiden om inget annat är överenskommet.
– Sänglinnen ingår.

Ni behöver inte ha med er några speciella kläder för att bo hos oss. Det kan bli kallt på kvällen även om det är sommar så bättre att ta med en varma kläder som kanske får ligga kvar i väskan. För att komma till tälten så går ni över stock och sten, så lämna klackarna hemma.
Ni kan checka in från kl 15 och utcheckning kl 12.
Ja ta med den dryck ni önskar förtära, det finns vinglas och champagneglas i tälten.
Ni går upp till Franks Kabyss som är vårt Mattält där får ni nycklar och vägbeskrivning.

Ja det finns en mulltoa alternativ toalett beroende på vilket tält ni bokat. Märraberget har egen mulltoa (10m från ert tält) och Sandviks tältet har toaletter och duschar vid bydgdegården (100m från ert tält).

Sandvik ca 10 min promenad. Märraberget 20 min promenad.
Det finns sköna täcken, filtar och överkast så ni ska inte frysa.
Vi rekommenderar att ni bokar familjetältet snarare än bor fler än två i tvåpersonerstältet. Ni får gärna ha med er mindre barn som sover med er i sängen, men sängarna är 140cm.
Ja om den är kopplad på ön och inte sover i sängen.

Använd alltid en flytväst vid kajakpaddling. Du måste kunna simma för att hyra kajak. All paddling med en hyrd kajak eller SUP-bräda sker på egen risk och i händelse av skada (inte förknippad med normal användning) eller stöld av hyrd utrustning kommer du att hållas ersättningsansvarig. Destination Tärnö kan inte tillhandahålla försäkring för stöld eller skada på hyrd utrustning, så kontakta ditt försäkringsbolag att du täcks innan du hyr. Vid återlämnande av hyrda kajaker och utrustning rengör du kajakens inre och yttre med färskvatten, som vi kommer att tillhandahålla tillsammans med städredskap. Ditt ansvar är att returnera hyrd utrustning på Tärnö så länge du inte redan har bokat kajak Taxi. Vi kan hämta kajaken mot en avgift. Samma gäller för hyra av roddbåt.