#Fiskelycka

Weekend Torsdag-Söndag alt. Söndag-Torsdag eller hel vecka söndag-söndag. Start 24 April 2022.

Upplevelsen Fiskelycka inkluderar två olika boendeformer, stuga eller lägenhet. Det ingår en Crescent 530. Incheckning kl 15:00 och utcheckning 12:00.

Båten

I upplevelsen ingår en motorbåtar som alltid inkluderar, flytvästar, ankare, inplastat sjökort, åror och öskar.

Vi kommer vid incheckningen gå igenom hur båten fungerar. Vid skada av propeller ersätter kunden den med en ny propeller mot en avgift på 1500kr för byte och inköp av ny.

Försäkringar

Motorerna är ej försäkrade för uthyrning då det tyvärr inte finns ett rimligt pris för detta. Skulle skada på båt och /eller motor uppstå får man stå för den kostnaden. Allt efter offert från lokala marinan. Gästen ombesörjer själv det skydd hen anser erforderligt såsom ansvars-, olycksfalls- och resgodsförsäkring.

Karl-Oskars stuga

Båt Uttern 560 med Yamaha 70hk, en perfekt fiskebåt med sina stora sitt/stå platser. Karl-Oskars stugor har 4 bäddar med två våningssängar. Utrustning Dusch och toalett finns i nära anslutning, kyl och frysfack finns, mikro, induktionshäll, porslin, bestick, kastruller, vattenkokare, kökshandduk, disk- och städutrustning. Stugorna är placerade nära vattnet så ni har sjöutsikt.

Pris för 3 personer
6 990 weekend Stuga
11 990 vecka Stuga

Lärarbostaden lägenhet

Båt Crescent Bamse 542 med Mercury 50hk, en perfekt fiskebåt med sina stora sitt/stå platser. Lärarbostaden består av två lägenheter 40 kvm vardera. Varje lägenhet har 6+1 bäddar, fullutrustat kök och toalett. Dusch och extra toalett i nära anslutning till huset. Utrustningen består av kyl och liten frys, mikro, spis, ugn, porslin, bestick, kastruller, kaffekokare, kökshandduk, disk- och städ utrustning. Lärarbostaden som huset kallas efter att det tidigare varit boendet för lärarna på ön, är placerade nära vattnet så ni har en härlig sjöutsikt.

Pris för 3 personer
8 990 kr weekend lärarbostaden
15 990 kr vecka Lärarbostaden

Kontakta oss så hjälper vi dig att boka!

Bokningsförfrågan

Glamping med fiskekajak

Upplev två fantastiska dagar i Blekinge skärgård. Bo mitt i naturen i ett lyxiga tält, Glamping. Sov i riktiga sängar med hotellkänsla och njut av havetsbrus och fågelkvitter. I upplevelsen ingår två fiskekajaker utrustade med varsitt fiskespö, håv, flytväst och ett inplastat sjökort med tips om bra vikar för fiske.

Dag 1

Incheckningen från kl 15:00. Middag i form av grillpaket levereras till er terrass vid 19-tiden. Vi har förberett ert matpaket som ni grillar själva och avnjuter med passande medhavd dryck.

Dag 2

Dagen börjar med att ni får en härlig frukostkorg levererad till ert tält. När ni är redo för att ge er iväg med era fiskekajaker levereras en picknik lunch som ni tar med på er turen. Fiskekajakerna finns i anslutning till bryggan där Skärgårdsbåten angör.
På kvällen när ni är tillbaka på er terrass levereras en grillkorg med lokala tillbehör och förhoppningsvis dagens fångst som ni grillar själva .

Dag 3

Frukostkorg levereras och när ni sedan är redo så är utcheckningen kl 12:00.
Pris 3500kr/PP två nätter

Kontakta oss så hjälper vi dig att boka!

Bokningsförfrågan